IMG_3950

Iets over mijzelf

Ik ben geboren in Amstelveen maar woon al jaren met veel plezier in Wormerveer en ben uw PMU specialist in de Zaanstreek. Daarnaast ben ik moeder van 2 puber zonen en woon samen met Heiko van tattoostudio The Inktruder. Na de opleiding tot PMU specialiste te hebben gevolgd aan de Academie bij Irma Hulscher ben ik overgegaan tot het openen van mijn eigen salon. Voorgaande jaren had ik een praktijk in o.a. verwijderen van tatoeages en definitief ontharen, maar richt mij vanaf nu op het PMU vak.

PMU is een kunst op zich en een prachtig vak. Ik volg alle ontwikkelingen binnen mijn vakgebied op de voet en zal regelmatig nieuwe technieken leren en opleidingen volgen, zodat ik altijd op de hoogte ben van alle laatste ontwikkelingen.

Mijn vrienden en kennissen zeggen dat ik een eerlijke, spontane en goedlachse vrouw ben, met het hart op de juiste plaats. Op die manier zal ik dan ook graag samen met u een persoonlijk traject starten om het beste resultaat te bereiken. Dit zal al beginnen bij de intake. U kunt er op rekenen dat ik altijd een open en oprecht advies zal geven omtrent kleur en vorm. Dit om teleurstellingen te voorkomen.

Ik werk altijd met pigmenten van het merk Academie en Labina. De materialen (naalden zijn per stuk hygiënisch verpakt) en goedgekeurd door de GGD. Daarnaast ben ik NSGP lid, erkend PMU specialiste en GGD gecertificeerd.

Bianca Broer

20170912_150922
Maak een afspraak om de mogelijkheden te bespreken

Stuur een e-mail Bel ons Kort bericht