beauty_portfolio_6

De behandeling

Voordat de nieuwe permanente make-up aangebracht wordt hebben we eerst een kennismaking / intake gesprek. In dat gesprek bespreken we de mogelijkheden en bepalen de vorm en kleur. Door laag over laag te behandelen zal de intensiteit van de kleur mooier zijn, als dat het er in 1 keer diep in word gezet. Daarvoor wordt bermanent make-up in drie behandelingen +/- om de 4 a 6 weken.

Voor de behandeling start wordt de huid verdoofd met EMLA-creme. U kunt een recept aanvragen bij uw huisarts en de creme afhalen bij de apotheek. Door een dikke laag op de wenkbrauwen of lippen te doen, een half uur of een uur voor de behandeling, zal het zetten van PMU dragelijk zijn. Op de ogen voor het zetten van eyeliner adviseer ik de creme in de salon aan te brengen om te voorkomen dat het in de ogen komt.

Afhankelijk van de behandeling, teken ik altijd eerst de gewenste vorm en bepalen we samen de juiste kleur. De eerste behandeling duurt het langst i.v.m. het voortekenen voordat de PMU wordt aangebracht. Deze duurt gemiddeld 2 tot 2,5 uur.

Wenkbrauwen

Hoe krijg je het model dat je wenst? Er zijn verschillende technieken die toegepast kunnen worden.

De 3D hairstroke techniek: Met deze techniek worden er dunne haartjes 3D in de huid geplaatst. Doordat de haartjes over en door elkaar heen worden ingezet zijn deze wenkbrauwen niet van echt te onderscheiden.

De Schaduw techniek: Met deze techniek kun je een zachte wenkbrauw maken die eruit zal zien alsof je wenkbrauwen met een potlootje door de haartjes is getekend.

Ombre techniek: Aan de aanzet houden we deze wenkbrauwen luchtig als een poederig effect. De wenkbrauw wordt strak ingezet aan de onderkant (buik) en staartje maar verloopt van kleur (luchtig) naar de bovenzijde (zie foto’s).

PMU01
PMU03

Eyeliner

Een eyeliner zorgt ervoor dat je ogen meer opvallen. Door een kleine aanpassing aan de ogen, kan de oogopslag worden verfraaid en/of zelfs veranderd. Bijvoorbeeld door middel van een subtiel lijntje tussen de wimperhaartjes, tot opvallend breed, dubbele (tweekleurige) eyeliner, sparkling eyeliner en alles wat daar tussen ligt. Dit is afhankelijk van het gewenste effect.

De voordelen van eyeliner d.m.v. PMU opeen rijtje;

 • Altijd een verzorgd uiterlijk.
 • Geen doorgelopen make-up door weersomstandigheden, allergie of hooikoorts.
 • Geen gepruts meer voor de spiegel s’morgens (scheelt een hoop tijd en frustratie).
 • Als uw ogen het niet meer zien zonder bril.
 • Als u geen vaste hand (meer) heeft.

Ook voor de eyeliner kunt u Emla crème aanvragen via de huisarts. Deze dient alleen niet van te voren thuis op de ogen gesmeerd te worden, maar pas in de salon. Door warmte en/of andere oorzaken kan de crème in de ogen komen. Dit kunnen we beter samen doen in de salon.

Lippen

Er zijn verschillende mogelijkheden en kleuren om een prachtige mond te creëren afhankelijk van uw wensen. Wilt u vollere lippen, of juist meer symmetrie of vind u uw lippen te vaal van kleur? Door verschillende technieken is er veel mogelijk.

 • Lipliner

  Voor een natuurlijk resultaat maar een strakkere liplijn kunt u kiezen voor een natuurlijke kleur die gelijk of dichtbij de natuurlijke kleur van uw lip komt.

 • Lipschadow

  Hierbij word eerst de liplijn aangebracht en met een schaduwtechniek zal de lip tot halverwege worden ingekleurd. Dit geeft een heel mooi effect.

 • Full – lips

  De lippen worden volledig gepigmenteerd.

 • De behandeling is goed te doen door een half uur voor de afspraak de lippen ruim aan te brengen met Emla crème. Een recept kunt u via de huisarts verkrijgen. Bij lippen is het aan te raden twee tubes van 5 mg te vragen zodat u voor alle behandelingen voldoende heeft. Per behandeling een halve tube ruim over de lippen smeren.

PMU02
Maak een afspraak om de mogelijkheden te bespreken

Stuur een e-mail Bel ons Kort bericht